Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Vakmanschap dat technologie en design combineert'

Parador Parket wint Iconic Awards 2022

Met de twee parketvloeren "Eiken Pinot Loftplank" en "Eiken Multiplank" uit de productlijn Trendtime 8 toont Parador perfect vakmanschap in combinatie met een uniek en nieuw design. Nu zijn de beide eikenhouten vloeren bekroond met een van de ICONIC AWARDS 2022: Innovative Architecture. Dat meldt Parador in een persbericht.

"Wij zijn bijzonder trots dat deze twee parketvloeren, die we vorig jaar hebben gelanceerd, zijn bekroond met de gerenommeerde prijs van de Duitse raad voor vormgeving", benadrukt Birgit Kunth, hoofd Merk, Marketing en Communicatie bij Parador. Ze vervolgt: "Bij de ontwikkeling van deze unieke vloeren heeft Parador eens te meer bewezen dat perfectie in techniek en productie, liefde voor schoonheid en design bij ons hand in hand gaan."

Deze combinatie van design en innovatie wist ook dit jaar de jury van de ICONIC AWARDS 2022: Innovative Architecture volledig te overtuigen: in de categorie "Product – Wall/Floor/Ceiling" hebben de beide Multiplank-vloeren de hoogste onderscheiding "Best of Best" behaald.

De bekroonde parketvloeren combineren meerdere verschillende stroken uit echt hout – van 1 strook tot meerdere stroken – in een landhuisvloer. Hierdoor ontstaat een uitstraling die doet denken aan historische houten vloerplanken en bijzonder natuurlijk oogt. Tegelijkertijd maakt deze technologie de gebruikelijke snelle en eenvoudige installatie mogelijk waar Parador parket bekend om staat

De ongeziene, zilverachtig iriserende kleur van de parketvloer "Eiken Loftplank" maakt indruk met de grootst mogelijke elegantie. Ook de natuurlijke eiken kleur van de "Eiken Multiplank"-parketvloer benadrukt het harmonieuze, natuurlijke en originele karakter. De levendige sortering en de minivellingkant rondom benadrukken de typische parketlook van de twee vloeren. Dankzij de oppervlakteafwerking "natuurgeolied plus" zijn "Eiken Pinot Loftplank" en "Eiken Multiplank" direct kant en klaar en bestand tegen de kleine en grote belastingen van het dagelijks leven.

De raad voor vormgeving is wereldwijd een belangrijke deskundige op het gebied van ontwerp en architectuur. Zij is werkzaam tussen ontwerpers en ondernemers. Met de ICONIC AWARDS: Innovative Architecture kon de raad voor vormgeving een neutrale, internationale architectuur- en ontwerpwedstrijd in het leven roepen, waarbij eerst eens rekening gehouden wordt met het samenspel van beide disciplines.

Meer informatie:
Parador
www.paradorfloors.be 

YEPP NV
Zierenbosstraat 2
B-2300 Turnhout
www.yepp.be

Publicatiedatum: