Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hier woont partijleider Thierry Baudet

"Over zijn politieke opvattingen zijn de meningen verdeeld, maar dat het Thierry Baudet privĂ© voor de wind gaat, daar zijn vriend en vijand het wel over eens", schrijft het nieuwsplatform Manly. Ze doelen op het luxe appartement dat de partijleider van het Forum voor Democratie onlangs kocht in Amsterdam. In totaal heeft de politicus 1.441.000 euro neergelegd voor zijn nieuwe optrekje.


Thierry Baudet. Foto: Instagram.

De woning in Amsterdam-Zuid heeft een oppervlakte van 125 vierkante meter. Door de marmeren bekleding van de hal maakt de woning meteen bij binnenkomst een chique indruk. "Bijzonder aan de woning is verder de voor Amsterdamse begrippen grote tuin achter het appartement: die beslaat dik 160 vierkante meter. De woning stamt uit 1938, maar is volledig gerenoveerd in 2009", aldus Manly.Lees hier het complete artikel en kijk hier alle foto's van de woning.

Publicatiedatum: