De Interieur Club heeft Carice van Houten weten te strikken om te komen praten in de podcast. Interieurontwerper Mark Timo is in gesprek gegaan met de actrice over haar samenwerking met POLSPOTTEN en het inrichten van haar huis.


Actrice Carice van Houten. Bekijk hier de foto's van haar kleurrijke huis.

Carice van Houten vertelt openhartig en enthousiast in de podcast hoe zij de iconische Zigzag krukken zes nieuwe kleurontwerpen heeft gegeven. Ze liet inspireren door haar eigen levendige en kleurrijke interieur en kwam met eclectische ontwerpen en color blocking combinaties.

De Game of Thrones actrice vertelt in aflevering 55 waar zij verder inspiratie vandaan haalt. Wat haar partner Guy Pearce van zoveel kleur in huis vindt. En ook over haar ambities in het interieurvak en wat zij vindt van de Amerikaanse ontwerpster Kelly Wearstler.

Carice van Houten gaf begin 2022 een uniek kijkje in haar huis. Niemand minder dan interieur stylist Nicole Dohmen van Atelier ND nam haar woning onder handen en in Architectural Digest magazine is het eindresultaat getoond. In de podcast vertelt hoe deze samenwerking is ontstaan.

Wil je De Interieur Club Podcast #55 luisteren? Je hoort het allemaal op de bekende podcastkanalen of op de website.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com