Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webshop met interieurartikelen te koop aangeboden door verschuiving bedrijfsfocus

Het interieurbedrijf vertegenwoordigt merken die liefde, passie en aandacht voor detail met elkaar gemeen hebben. Door een verschuiving in de bedrijfsfocus gaan de ondernemers de webshop verkopen, valt te lezen in een statement van Moes & Griet op Instagram.

Moes & Griet is in 2020 opgericht door vader Teus en dochter Nuria. ''Wij delen samen liefde en passie voor interieur & lifestyle, kwaliteit en een oog voor detail. Vader met een zakelijke achtergrond als civieltechnisch kostendeskundig adviseur. Dochter met een creatieve achtergrond als interieurontwerpster.'' En het ontwerpen van interieurs krijgt nu een belangrijke focus.

''Zoals jullie wellicht de afgelopen weken hebben gemerkt, laten wij minder van ons horen dan voorheen. Dit heeft een reden: Wij hebben besloten om ons 100% te focussen op het geven van interieuradvies via @nuriadesign.nl. Hierdoor hebben wij, met pijn in ons hart (!) ervoor gekozen om de webshop van Moes & Griet te koop aan te bieden.''

''Dus, heb je altijd al gedroomd van een eigen bedrijf waarbij gevoel voor sfeer en stijl de boventoon voeren? Dan biedt de webshop van Moes & Griet je wellicht exact datgene waarnaar je opzoek bent…''

''Bij interesse graag mailen naar contact@moesengriet.nl. Liefs,
Teus en Nuria''

 

Publicatiedatum: