Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dutch Design Week in Eindhoven

Eerste deelname Zwitserse Kunstraad Pro Helvetia in beeld

De Zwitserse Kunstraad Pro Helvetia nam dit jaar voor het eerst deel aan de Dutch Design Week in Eindhoven. Na een selectieprocedure werden er vijf getalenteerde designers gekozen die hun werk mochten presenteren. De scenografie lag in handen van de Dutch Invertuals.

Alix Arto, Reto Togni, Rafael Kouto, SALIENTI en Rafael Gil Cordeiro gaven invulling aan de expositie ‘ GIVING WAY’ in de Microlab Hall in Strijp S.



GIVING WAY
De expositie ‘GIVING WAY’  draait om persoonlijke interpretaties van de thema’s things that matter: inclusiviteit, vertragen, balans en circulariteit. Met hun slimme uitvoering nodigen de ontwerpers ons uit om alledaagse voorwerpen op een meer bewuste manier te waarderen en ermee om te gaan, door hun functionaliteit of metaforische urgentie.

Pro Helvetia laat weten, dat er terug wordt gekeken op een zeer succesvolle week waarbij er waardevolle contacten zijn gelegd. Het was een groot succes, waarbij veel bezoekers zijn wezen kijken.

Meer informatie:
Pro Helvetia
www.prohelvetia.ch

Publicatiedatum: