Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leoxx introduceert exclusieve collectie maatwerk karpetten in samenwerking met kunstenaar

Leoxx introduceert Toshy x Leoxx: een exclusieve collectie maatwerk karpetten ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Toshy. "Toshy x Leoxx staat voor authentiek en inspirerend design met een positieve boodschap", laat Leoxx weten in een persbericht. Elk ontwerp is individueel vormgegeven en toont een boodschap van de kunstenaar. De designs zijn beschikbaar in een zorgvuldig samengestelde selectie kleuren, uitgevoerd in hoogwaardig materiaal.Design met positieve boodschap 
Toshy ontwikkelt kunst vanuit een positieve boodschap. Zijn inspiratie haalt hij uit het dagelijkse leven en maatschappelijke en sociale kwesties. Met zijn werk wil hij mensen anders naar situaties laten kijken en op een positieve manier inspireren. Een belangrijk aspect daarbij is het teweegbrengen van verbinding. Toshy x Leoxx vertaalt de boodschap naar een product voor het interieur.

Hans ter Hart, directeur bij Leoxx: “Na een lange periode van intensieve samenwerking zijn we erg trots om Toshy x Leoxx uit te mogen brengen. De collectie sluit naadloos aan bij waar Leoxx voor staat: kwalitatief en hoogwaardig design, creativiteit en een unieke beleving. Met hun inspirerende boodschappen en aansprekende designs vormen de karpetten een krachtig en kunstzinnig statement in het interieur.”

Meer informatie:
Leoxx
Ringveste 9
3992 DD Houten
+31 30 635 10 00
[email protected]
www.leoxx.com

Publicatiedatum: