Er heerst in Obdam een positieve sfeer. Bij Richmond Interiors kijken ze namelijk reikhalzend uit naar Meubelbeurs Brussel, die van zondag 6 t/m woensdag 9 november gehouden wordt. Vrachtwagens vol met honderden nieuwe producten zijn deze week richting de Belgische hoofdstad gegaan. 


Lex Tiggeler, eigenaar van Richmond Interiors.

Eigenaar Lex Tiggeler geeft aan dat hij met een goed gevoel naar de beurs gaat. "We zijn erg positief over de periode na zomervakantie. Zo hebben we veel orders kunnen schrijven. Sterker nog, dit is nog beter dan vorig jaar." Hiermee wil hij duidelijk maken dat er goed verkocht wordt, ondanks dat de inflatie toeneemt en het consumentenvertrouwen is gedaald.

De zomer was volgens Lex 'taai', maar inmiddels gaat het weer de goede kant op. Dit hoopt hij ook in Brussel terug te zien. "De verkopen zijn weer aangetrokken. Dat heeft de branche goed gedaan. Vandaar verwacht ik op de beurs ook weer veel winkeliers die op zoek zijn naar nieuwe producten."Nieuw, nieuw en nog eens...
En dan zijn ze aan het juiste adres bij de stand van Richmond Interiors. Veel noviteiten zullen te bewonderen zijn op de stand van 500 vierkante meter. "95 procent van wat we laten zien is nieuw. Naast de producten die we op voorraad leveren, bieden we customizable banken en eetkamerstoelen aan. Samen met Textaafoam en Symphony hebben we een stoffenbundel gemaakt, met de beste stoffen van dit moment", legt Lex uit. 

Cambon & Luxor
Daarnaast verwachten ze bij het interieurbedrijf veel van de Cambon en Luxor collectie, die de show moeten gaan stelen. De Luxor lijn wordt gekenmerkt door rond en ovale vormen, geribbelde zijkanten in een warme bruine kleur, gecombineerd met bijpassende messingkleurige poten en handvatten. De glanzende Cambon-collectie combineert donkere koffiekleurige eikenfineer met messing details op een geraffineerde manier. Strak ontwerp met een twist.Samenwerking 
Colijn IT
Ten slotte zal zal Richmond Interiors tijdens Meubelbeurs Brussel een samenwerking aan gaan. Zo zullen bezoekers op de stand ook teamleden van Colijn IT terugvinden. Het bedrijf uit Goes staat bekend als automatiseerder van de woonbranche met haar softwarepakket iONE, waarmee alle bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden. "We werken al langere tijd met hun samen, maar dit is de eerste keer dat we gezamenlijk op een stand staan. Iemand zal het gebruik van 3D en Augmented Reality (AR) uit komen leggen. Onze klanten zijn namelijk ook hun klanten", besluit Lex, die uitkijkt naar de meubelbeurs.

Bezoekers van de beurs kunnen Richmond Interiors bezoeken in hal Hal 8, stand 118/8-418. Ook voor een borrel, met een hapje en een drankje, is iedereen uitgenodigd. Wie nog geen kaartje heeft voor het event kan er gratis een aanvragen via sales@richmondinteriors.nlMeer informatie:
Richmond Interiors
Butter 17
1713 GM Obdam
+31 (0) 226 450 846
info@richmondinteriors.nl
www.richmondinteriors.nl