Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michael Vos nieuwe agent voor Medalounger

De Modulax relaxfauteuil collectie van de Belgische meubelfabrikant Medalounger zet een volgende stap op de Nederlandse markt. Michael Vos zal per 1 november a.s. het verkoopteam als agent komen versterken en is gedurende de Meubelbeurs Brussel op de stand aanwezig.Sinds de introductie in 2020 is Modulax een belangrijk onderdeel van het totale Medalounger assortiment geworden. De collectie omvat relaxfauteuils en fauteuils, eetkamerstoelen- en tafels.

Modulax relaxfauteuils zijn altijd full-options, met twee of drie motoren inclusief Hart-Balans (Herzwaage) functie en ingebouwde accu. Ruime keuze uit meerdere stoffen en kleuren w.o. BULL en Leder. Alle modellen zijn ook met een sta-op liftfunctie leverbaar."Uniek is, gezien de lange levertijden in de markt, dat Medalounger met de Express Collectie permanent 600 Modulax fauteuils in België op voorraad heeft staan, onderverdeeld in 26 verschillende modellen en in de best verkopende uitvoeringen en/of kleuren. De levertijd is de planning van het transport, gemiddeld 4 tot 6 werkdagen." Dat laat Medalounger weten in een persbericht.

Tijdens de Meubelbeurs Brussel worden tal van nieuwe modellen geïntroduceerd. Medalounger staat in de (grote) Hal 5 – Stand 104.

Meer informatie:
Medalounger
+32 (0)3 740 00 90
www.medalounger.be

Publicatiedatum: