Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Advertorial

4 Upgrades om je huis een nieuwe look te geven

‍Als je overweegt je huis te verkopen, kan een nieuwe look je helpen een hoge prijs te krijgen. Of als je gewoon moe bent van dezelfde oude look, het bijwerken van het huis met betaalbare verbeteringen kan je de verandering van tempo geven die je nodig hebt. Als dat klinkt als iets waarin je geïnteresseerd bent, zijn hier 4 eenvoudige en betaalbare manieren om het huis te upgraden.

Leg nieuwe vloeren aan
Leg nieuwe vloeren aan. Een nieuwe vloer kan je huis echt opfleuren. En het is een van de gemakkelijkste en meest betaalbare manieren om dat te doen. Als je hardhouten vloeren hebt, kan het opknappen ervan een gemakkelijk en goedkoop alternatief zijn voor een volledige vervanging. Wanneer dit niet meer een optie is en je toch moet vervangen zijn er een hoop verschillende opties qua nieuwe vloering, denk aan visgraat PVC vloer of een gietvloer bijvoorbeeld. Dit type vloeren zijn erg gewild en laten de waarde van je huis stijgen.

Verf de muren
Verven is een van de meest betaalbare manieren om je huis bij te werken, en het kan in slechts een paar uur worden gedaan. Je kan slechts een paar kamers schilderen, de muur achter je bank of je kan het hele huis schilderen. Het belangrijkste is om een kleur te kiezen die je huis zal helpen er op zijn best uit te zien. Als je niet zeker weet welke kleur het beste zal passen, zijn er online tools en apps die je kunnen helpen de perfecte kleur voor het huis te vinden.

Geef je badkamer een make-over
Een van de makkelijkste en meest effectieve manieren om je badkamer te updaten is met een nieuw badmeubel. Een nieuw badmeubel kan de look en feel van een badkamer echt veranderen voor minder dan je misschien denkt. En als je een ouder huis hebt, kun je overwegen je wastafelkraan en toilet te vervangen door een modernere look.

Licht toevoegen aan donkere kamers
Donkere kamers kunnen het huis kleiner en meer afgesloten doen aanvoelen. Het toevoegen van licht zal de kamer openen en veel groter doen aanvoelen. je kan licht toevoegen door nieuwe ramen of een dakkapel te plaatsen of door lichtarmaturen aan de muren of plafonds toe te voegen. Je kan ook spiegels of een groot kunstwerk aan de muren toevoegen om een kleinere kamer te openen. Meer licht in een kamer brengt je huis tot leven!

Publicatiedatum: