Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Woonwinkel biedt 5000 m2 aan wooninspiratie

12e De Bommel Meubelen feestelijk geopend

De afgelopen weken is er door het team van de Bommel Meubelen hard gewerkt en op vrijdag 28 oktober was het eindelijk zover: in het voormalige pand van de Gebr. Seinen Meubelen in IJsselmuiden opende de twaalfde woonwinkel van de Bommel Meubelen haar deuren! 

Vele inwoners uit de gemeente Kampen en omstreken wisten dit weekend hun weg naar de nieuwe woonwinkel in Overijssel te vinden. Ze genoten van livemuziek van De Flageolettes, de warme dranken van De Koffiebrigade, 5000 m2 aan wooninspiratie en namen hun gratis windlicht in ontvangst.

Over de Bommel Meubelen
Meubelmakers in hart en nieren die met trots en op ambachtelijke wijze oersterke meubelen ontwerpen & produceren in de eigen fabrieken. Met een eigen logistieke dienst, twaalf winkels, een online webshop en splinternieuw distributiecentrum dé snelst groeiende woonwinkel van Nederland. De Bommel. Rechtstreeks van de makers.

Meer informatie:
De Bommel Meubelen
www.debommel.com 

Publicatiedatum: