Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FEST lanceert crowdfundingcampagne om sneller meer eigen winkels te kunnen openen

FEST lanceert een crowdfundingcampagne via CrowdAboutNow om internationaal sneller meer eigen winkels te kunnen openen. Het Nederlandse designmerk biedt betaalbare high-end meubels en woonaccessoires aan met de best mogelijke service. FEST beleefde een vliegende start en groeide sinds 2013 uit tot een volwaardige scale-up met een succesvolle online store, zes eigen winkels in Nederland en België en verkooppunten bij retailers in meer dan twintig landen.



Investeringen voor wereldwijde groei
"Met betaalbare, in Europa geproduceerde designmeubels en perfecte service de wereld veroveren; dat is onze ambitie", aldus oprichter en CEO Femke Furnée. "De verwachte investeringen van de crowdfundingcampagne gaan we daarom inzetten om winkels in nieuwe landen te openen. Naast Brussel staat ook Duitsland op de wishlist." 

FEST biedt investeerders die via CrowdAboutNow aan boord stappen onder andere een jaarlijks rendement van 6% op hun lening. Daarnaast worden investeerders officieel lid van de FEST-community die als eerste sneak peeks krijgen van de nieuwe collecties en als special guest ontvangen worden op onze feestjes en lanceringen.

Meer informatie:
FEST
+31 20 808 53 47
[email protected]
www.festamsterdam.com

Publicatiedatum: