FEST lanceert een crowdfundingcampagne via CrowdAboutNow om internationaal sneller meer eigen winkels te kunnen openen. Het Nederlandse designmerk biedt betaalbare high-end meubels en woonaccessoires aan met de best mogelijke service. FEST beleefde een vliegende start en groeide sinds 2013 uit tot een volwaardige scale-up met een succesvolle online store, zes eigen winkels in Nederland en België en verkooppunten bij retailers in meer dan twintig landen.Investeringen voor wereldwijde groei
"Met betaalbare, in Europa geproduceerde designmeubels en perfecte service de wereld veroveren; dat is onze ambitie", aldus oprichter en CEO Femke Furnée. "De verwachte investeringen van de crowdfundingcampagne gaan we daarom inzetten om winkels in nieuwe landen te openen. Naast Brussel staat ook Duitsland op de wishlist." 

FEST biedt investeerders die via CrowdAboutNow aan boord stappen onder andere een jaarlijks rendement van 6% op hun lening. Daarnaast worden investeerders officieel lid van de FEST-community die als eerste sneak peeks krijgen van de nieuwe collecties en als special guest ontvangen worden op onze feestjes en lanceringen.

Meer informatie:
FEST
+31 20 808 53 47
sales@festamsterdam.com
www.festamsterdam.com