Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Orgatec vandaag van start in Koelnmesse

Orgatec 2022 opent vandaag, dinsdag 25 oktober 2022, de deuren en presenteert vijf dagen lang een evenementenprogramma, lezingen en discussies over actuele trends in het expositiecentrum Koelnmesse.

''Ervaar de experts op het gebied van human resources, procesmanagement, werkplekplanning, facility management, maar ook architectuur, interieurontwerp en ontwerp en vastgoed. Profiteer van de netwerkavonden bij ORGATEC om uw partners te ontmoeten, professionals uit de industrie persoonlijk te leren kennen en internationale best practice-oplossingen van mobiele, hybride en agile werkconcepten te bespreken", meldt de organisatie in een persbericht.

''De toekomst is aan flexibele kenniswerkers die creatief en op eigen verantwoordelijkheid werken - en aan een werkcultuur die meer dan ooit gebaseerd is op samenwerking, motivatie en vertrouwen op basis van partnerschap.''

Meer informatie:
Orgatec
www.orgatec.com

Publicatiedatum: