Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samen gaan ze Excellent House inrichten met kunstwerken

Umo Art Gallery in zee met designer Hans Kuijten

Van 24 tot en met 27 november vindt de Excellent Woonbeurs plaats in Rotterdam Ahoy. Interieurdesigner Hans Kuijten richt het Excellent House in op de woonbeurs en wendde zich tot Umo Art Gallery voor de kunstobjecten.

''We zijn super trotse partner van deze bekende, veelzijdige designer. Hans gaat de uitdaging aan om op hét Woon & Lifestyle Event in Rotterdam Ahoy de beurs een ‘Hans Kuijten’-beleving te geven,'' vertelt Maurits Pit van Umo Art Gallery.

''De Umo Art kunstwerken die hij met zijn team (Noor van Noppen en Ferdy de Batz) heeft uitgezocht, passen perfect bij zijn bruisende eventvibe, al zeggen we zelf....''

Hans Kuijten is een van de designers die tijdens het nieuwe seizoen van tvprogramma Design Secrets gevolgd wordt. Dit programma is een reality-tv/ documentaire waarin verschillende designers gevolgd worden. De designers nemen de kijkers mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Daarnaast vertellen ze over hun passie, inspireren de kijkers met de laatste trends, ontwikkelingen en ze laten geheimen zien waar zij inspiratie vandaan halen..

Meer informatie:
Umo Art Gallery
[email protected] 
www.umoartgallery.com