Van 24 tot en met 27 november vindt de Excellent Woonbeurs plaats in Rotterdam Ahoy. Interieurdesigner Hans Kuijten richt het Excellent House in op de woonbeurs en wendde zich tot Umo Art Gallery voor de kunstobjecten.

''We zijn super trotse partner van deze bekende, veelzijdige designer. Hans gaat de uitdaging aan om op hét Woon & Lifestyle Event in Rotterdam Ahoy de beurs een ‘Hans Kuijten’-beleving te geven,'' vertelt Maurits Pit van Umo Art Gallery.

''De Umo Art kunstwerken die hij met zijn team (Noor van Noppen en Ferdy de Batz) heeft uitgezocht, passen perfect bij zijn bruisende eventvibe, al zeggen we zelf....''

Hans Kuijten is een van de designers die tijdens het nieuwe seizoen van tvprogramma Design Secrets gevolgd wordt. Dit programma is een reality-tv/ documentaire waarin verschillende designers gevolgd worden. De designers nemen de kijkers mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Daarnaast vertellen ze over hun passie, inspireren de kijkers met de laatste trends, ontwikkelingen en ze laten geheimen zien waar zij inspiratie vandaan halen..

Meer informatie:
Umo Art Gallery
info@umoartgallery.com 
www.umoartgallery.com