Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hahebo neemt expert in de arm na grote brand

Zondagochtend (16 oktober) heeft een uitslaande brand diverse loodsen verwoest in Beugen, waar Wonen360 eerder over berichtte. Verschillende bedrijven zijn zwaar getroffen, waaronder Hahebo dat handelt in tweedehands banken, stoelen en tafels. Er is veel asbest vrijgekomen. Coolen Expertise is ingeschakeld als de eigen contra-expert van de gedupeerde bedrijven.

Het vuur was moeilijk onder controle te krijgen door de enorme omvang van het complex. Door de brand storten muren en daken in en moest de brandweer meerdere keren terugtrekken. Coolen Expertise is ingeschakeld om de belangen van Hahebo (kantoormeubilair) en KWS Seuren en de pandeigenaar te behartigen tijdens het schaderegelingsproces.


Screenshot videoreportage 112Nieuws Uden.

Overlast
De brand heeft voor grote overlast gezorgd in de omgeving. In de verre omtrek was de grote zwarte rookpluim zichtbaar en er waren flinke knallen te horen. Als gevolg van de brand is asbest vrijgekomen en neergedaald in de buurt. Coolen Expertise is ingeschakeld als eigen expert. Samen met de overheidsdiensten, experts namens de verzekeringsmaatschappij en saneringsbedrijven is er een plan van aanpak opgesteld om de asbest zo snel als mogelijk op te ruimen.

Contra-expertise na brandschade
"Je hebt direct na een brand recht op de bijstand van een eigen contra-expert", valt te lezen op de website van Coolen Expertise. "Als gevolg van een brand kan er veel op het spel komen te staan voor jou en jouw bedrijf. Het is daarom raadzaam om altijd deskundige hulp in te schakelen van Coolen Expertise."

Denk daarbij aan begeleiding van de asbestsanering, sloop en opruiming van de resten, interpretatie en uitleg van de verzekeringspolis, opstellen van een schadeclaim, onderbouwen van de schadeclaim, onderhandelen met de experts van de verzekeringsmaatschappij en antwoorden op allerlei vragen.Meer informatie:
Coolen Expertise
www.coolenexpertise.nl

Hahebo
www.hahebo.nl

Publicatiedatum: