Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Triboo slaat handen ineen met Cooloo en brengen circulair product op markt

Twee innovatieve Nederlandse bedrijven die voorop lopen bij het circulair inrichten van kantoren en het ontwikkelen en vermarkten van producten gemaakt van afval slaan de handen ineen. Samen brengen zij een spraakmakend circulair product op de markt, de Greengridz Cooloo. 

De Greengridz Cooloo, is een innovatief circulair lichtgewicht meubel constructiepaneel wat is afgewerkt met een biobased circulaire coating. Deze coating gemaakt van verschillende lokale afvalrestromen als spijkerbroeken, leer, kurk, recycled beton en zelfs tennisballen geeft het paneel een ongekende esthetische uitstraling en verteld via het interieur het verhaal van de afvalloze maatschappij. De eerste producten gemaakt van Greengridz Cooloo bestaan uit bureau- en tafelbladen en wandpanelen.

TRIBOO EU en Cooloo delen dezelfde visie en focus als het gaat om de realisatie van de circulaire economie. Door samen te werken in projecten komen de Greengridz bladen samen met andere gerefurbished meubelen van Cooloo als stoelen, tafels, bureaus, banken en akoestische toepassingen. Stap voor stap richten we zo steeds meer kantoren gezond en circulair in zonder gebruik te maken van nieuwe materialen. 

Meer informatie:
Greengridz - Triboo - Cooloo
info@triboo.nl 
www.triboo.nl 

Publicatiedatum: