In samenwerking met Maison Sucre heeft Tieleman Keukens een serie klassieke keukens ontworpen. Luxe maatwerk keukens met een stijlvolle uitstraling. Een van deze modellen, de Long Island, hebben ze recent mogen plaatsen.

Meer over deze keuken
De keuken heeft een totale atmosfeer nodig. Niet alleen de keuken maar ook de verlichting, royale gordijnen en andere klassieke elementen in de ruimte maken het totaalsfeertje van deze luxe keuken. 

Deze stijlvolle keuken is een maatwerk Mereno keuken met hoogglans gelakte fronten. De fronten hebben een bossing die mooi naar voren komen. Verder is de keuken afgestijld met prachtig brons beslag. De stijlvolle kroonlijsten geven de keuken de finishing touch. Een compleet plaatje met een warme uitnodigende sfeer. 

Apparatuur
Het Boretti fornuis in antraciet kleur met oud bronzen beslag past volledig bij de luxe uitstraling van de luxe keuken. Boven het Boretti fornuis is gekozen voor een Novy afzuigunit die mooi weggewerkt is achter de schouw. Verder is de keuken voorzien van een Siemens vaatwasser en een Liebherr koelkast met SuperCool- functie. Hiermee wordt de temperatuur in de koelkast tijdelijk verlaagt naar de koudste temperatuurinstelling.

De Lanesto Forte mengkraan is een 100% geborstelde rvs keukenmengkraan die met één hendel zowel koud als warm water bedient. De mengkraan is uitgevoerd in de kleur gold. 

Aanrechtblad
Voor het aanrechtblad is gekozen voor een granieten blad van Arte in de kleur Black Indy Leather. Een granieten aanrechtblad is een 100% natuurproduct, waardoor ook ieder product uniek is. Een aanrechtblad van graniet is stootvast en slijtvast. De randafwerking van de aanrechtbladen is ook weer volledig passend bij het totale sfeerplaatje van de keuken.

Meer informatie:
Tieleman Keukens
www.tielemankeukens.nl