Rotterdams bedrijf breidt managementteam uit

Multifurn fuseert met online groothandel

Multifurn breidt haar managementteam uit en fuseert met online groothandel Tones Furniture. Beide gaan verder onder een nieuwe naam en lanceren deze maand hun nieuwe B2B portal en vernieuwde voorraadcollecties. 


V.l.n.r.: Ayla van Olphen, Pieter van Reeuwijk, Stefan Beek en Toon Ciolina. 

Het vernieuwde managementteam bestaat uit eigenaar Pieter van Reeuwijk, Stefan Beek, Toon Ciolina en Ayla van Olphen. Allen met uitgebreide ervaring binnen de Home & Living branche.

Multifurn werkt samen met haar verkooppartners aan nieuwe collecties, met altijd het volgende doel: merkwaarde, winst en omzetgroei. Het resultaat is dat de designs terug te vinden zijn in ruim 300 winkels en showrooms in Europa: kwaliteitsmeubilair tegen een betaalbare prijs.

Multifurn heeft inmiddels een groot marktaandeel binnen de Home & Living branche en is een strategisch partner voor gevestigde namen en winkelformules. De focus voor de komende periode ligt op de digitale transformatie zoals o.a. digitale integratie, moderne content creatie en het intensief gebruik maken van product marketingdata.

Tones Furniture
Om de online ambities te versnellen is Multifurn eerder dit jaar gefuseerd met online groothandel Tones Furniture. Dit is een moderne online meubelgroothandel met een focus op dropshipment via een dealernetwerk van 150+ dealers. Tones levert een moderne collectie vanuit voorraad binnen 3-5 werkdagen (white label) door heel Europa.

Door de fusie kunnen beide bedrijven de krachten bundelen en zich focussen op een 360 graden aanpak. Door de fusie kunnen wij onze klanten een volledig pakket beiden: van direct container, white label collecties dropshippen vanuit voorraad tot het uit handen nemen van logistiek en het ontwerp & design van nieuwe collecties.

Tones & Multifurn gaan verder onder de naam van Multifurn en lanceren deze maand hun nieuwe B2B Portal en vernieuwde voorraadcollecties.

Over het managementteam
Eigenaar Pieter van Reeuwijk is de oprichter van Multifurn. Het managementteam wordt uitgebreid met drie mensen: Stefan Beek wordt gezien als een creatief en ondernemend persoon met tientallen jaren ervaring in de home & living branche en een internationaal netwerk welke hij op heeft gedaan gedurende zijn tijd bij Pure Living. Zijn taak wordt het vernieuwen van de huidige collectie en de voorbereiding voor internationalisatie. Ciolina brengt met zijn bedrijf kennis en ervaring met zich mee op het gebied van E-commerce en online verkoop aan de eindconsument. Ciolina treedt aan als aandeelhouder/partner binnen Multifurn BV. Van Olphen heeft 9 jaar ervaring in de online Home & Living branche op strategisch gebied en is onderdeel geweest van de oprichting en uitbreiding van Homedeco.nl als gevestigd platform binnen de Home & Living branche.

Lex Van der Hoek is volledig betrokken en verantwoordelijk voor de financiële kant van de organisatie.

Showroomdagen
''Tijdens onze huisshow op 25 en 26 oktober en 1 en 2 november dit jaar verwelkomen wij nieuwe klanten, presenteren we onze nieuwe (online) B2B portal, nieuwe collecties en de volledig vernieuwde showroom. Locatie: Industrieweg 134, Rotterdam.''

Aanmelden kan via de volgende link


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.