Op 14, 15 en 16 oktober staat Nidum in het teken van Oktober Woonmaand. Tijdens het WoonWeekend maken bezoekers kennis met de collectie van Keijser&Co in de showroom, maar ook met de andere partners van het house of inspiration. NOX Studios geeft stylingadvies, Chantal Keizer presenteert haar collectie sierkussens en Marcelle Schiphorst geeft gratis interieuradvies.

Van vrijdag tot en met zondag zijn er diverse noviteiten te zien in Nidum en ontvang je styling- en interieuradvies van diverse special guests. Diverse partners van Nidum presenteren nieuwe collecties of hebben speciale aanbiedingen.

Caracterr Excellente gietvloeren introduceert de nieuwe Smooth consumentencollectie tijdens WoonWeekend. Deze collectie is opgebouwd uit 12 uitgebalanceerde kleuren, die elk in vier dessins leverbaar zijn, passend in elk interieur. Kies voor uitvoering in een uni kleur, een marmerlook dessin, een ton sur ton dessin of een vloer met de uitstraling van een cementgebonden gietvloer. 

Nidum Design Beds geeft je tijdens WoonWeekend een passend slaapadvies. Een goed matras is erg belangrijk. Terwijl je slaapt herstelt je lichaam van alle activiteiten van overdag. Een goede nachtrust en een gezonde houding zijn dus van essentieel belang. Toch zijn er veel mensen die in de ochtend wakker morgen met (lichte) lichamelijke klachten en geen idee hebben dat dit wellicht door het huidige matras komt. Heb jij regelmatig lichamelijke klachten na of tijdens het slapen? Of ben jij benieuwd of jouw matras aan vervanging toe is? Meld je dan aan voor slaapadvies tijdens WoonWeekend bij Nidum Design Beds via info@nidumdesignbeds.com 

Nidum Wines presenteert hun nieuwe wijnklimaatkasten én verloot de mini klimaatkast voor 8 flessen onder de gasten die tijdens WoonWeekend aanwezig zijn en online een bestelling op de webshop plaatsen. Ook ontvangen zij een speciale aanbieding, die te vinden is in de kazemat van Nidum Wines.

Your Floor: Iedere klant die een BerryAlloc-vloer koopt met een minimumbedrag van 350 euro ontvangt 10% korting én gratis een fles reinigingsproduct.
De actie is geldig tussen 4 oktober en 30 november 2022. Nidum WoonWeekend bezoekers ontvangen via een flyer een unieke code waarmee deze korting kunnen claimen bij een BerryAlloc-winkelpunt naar keuze. Consumenten kunnen gratis 5 stalen aanvragen tijdens hun bezoek aan Nidum WoonWeekend (alléén geldig voor bezoekers WoonWeekend).Meer informatie:
Nidum
www.nidum.nl