Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelzaak sluit na 60 jaar de deuren

Na ruim 60 jaar sluit een meubelzaak de deuren. "Het wordt tijd om het wat rustiger aan te gaan doen. Na ruim 38 jaar vinden we dat het mooi is geweest. Steeds is er gewerkt in een klein team en werd alle energie in de meubelwinkel gestoken", meldt Meubelen Eijssen uit Pelt.

Eigenaren Stefan en Chantal vervolgen: "We ondervinden dat de vele jaren van fysieke arbeid stilaan hun tol beginnen te eisen. Nu onze kinderen er voor gekozen hebben om ieder hun eigen weg op te gaan en er geen interesse is om de zaak verder te zetten, hebben we beslist om definitief te stoppen met de meubelwinkel."



De handelszaak werd opgestart in 1962, als een schrijnwerkerij met aanpalend een kleine meubelwinkel. Samen met twee trouwe medewerkers groeide de zaak in enkele decennia uit tot een bekende schrijnwerkerij.

Vanaf 1984 werd het team door Stefan en Chantal, versterkt en werd er verder gewerkt aan een succesvolle familiezaak. Na enkele verbouwingen nam de meubelwinkel de bovenhand en werd er in 1995 gestopt met de schrijnwerkerij. In 2004 werd de bestaande toonzaal volledig gerenoveerd en uitgebreid met een nieuwbouw.

"We willen onze klanten bij deze oprecht bedanken voor de fijne samenwerking en het jarenlange vertrouwen", besluiten Stefan en Chantal.

Meer informatie:
Meubelen Eijssen
Dorpsstraat 188
3900 Pelt
011 64 17 80
info@meubeleneijssen.be
www.meubeleneijssen.be

Publicatiedatum: