Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Interieur Club Podcast genomineerd voor Dutch Podcast Awards

De podcast voor interieurprofessionals van De Interieur Club is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards. De Interieur Club Podcast is de best beluisterde podcast van Nederland voor de interieurbranche met meer dan 50 afleveringen. De wekelijkse podcast is bezig aan het tweede seizoen en is nu genomineerd voor de beste podcasts van Nederland.



In november tijdens het podcastgala hoort De Interieur Club of ze met deze prestigieuze prijs naar huis mogen. “Wij maakten vanmorgen wel even een vreugde sprong toen wij hoorden dat wij genomineerd zijn voor deze award in de categorie business. Een wekelijkse podcast maken is natuurlijk niet niks en wij zijn heel blij met deze waardering van onze luisteraars. Dat er zoveel mensen op ons gestemd hebben en ook een vakjury het ons gunt is een hele eer”, aldus Mark Timo van De Interieur Club.

De Dutch Podcast Awards is een onafhankelijke prijs voor podcasts in Nederland en wordt sinds 2018 jaarlijks uitgereikt. Initiatiefnemer is BNR Nieuwsradio. De nieuwszender geeft hiermee een ode aan de podcast en biedt makers een podium. De winnaars komen tot stand via stemmen van het publiek en een onafhankelijke vakjury.

Luisteraars en fans van de podcast kunnen vanaf vandaag (12 oktober) t/m 6 november stemmen via deze link.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: