Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Häfele blikt terug én vooruit op de HoutPro+

In 2020 werd de HoutPro+ geannuleerd vanwege de coronacrisis. En nu - na vijf jaar wachten - is het eindelijk weer zo ver. Van dinsdag 1 t/m vrijdag 4 november vindt de HoutPro+ plaats in Den Bosch. "In hal 6, stand 6310 zijn professionals van harte welkom om het Häfele team persoonlijk te ontmoeten. Er is een heleboel te vertellen en te laten zien", meldt Häfele in een persbericht.Nog meer gemak
Häfele showt uiteraard de nieuwste producten. Maar dat niet alleen... Want technische ontwikkelingen gaan snel, klanten wensen steeds meer, de orderportefeuilles zijn overvol en vakkundig personeel is schaars. De missie van Häfele is altijd geweest: wat is nodig om het professionals zo makkelijk mogelijk te maken?

"Als echte one-stop-shop en technische vraagbaak biedt Häfele interieurbouwers al veel mogelijkheden om inspiratie op te doen en tijd te besparen. Onder de noemer Service+ heeft Häfele echter diverse diensten opgezet, waarmee het bedrijf zijn klanten in alle fases van een project zoveel mogelijk kan ontlasten en zelfs werkzaamheden over kan nemen. Alles erop gericht, dat de interieurbouwers meer tijd overhouden om te doen waar ze het beste in zijn."

Het verhaal van Häfele
De stand op de HoutPro+ staat in het teken van de toekomst. Maar Häfele blikt ook terug. Niet alleen op het afgelopen jaar. En niet op de afgelopen 5 jaren. Nee, op de oorsprong. "Wat bijna 100 jaar geleden begon als een klein familiebedrijf in het Duitse Zwarte Woud, is uitgegroeid tot één van 's werelds marktleiders op het gebied van meubelbeslag en meubelverlichting."

In het hart van de stand, wordt het verhaal van Häfele verteld: waar het bedrijf vandaan komt, maar ook waar het nú voor staat. Een reis door het verleden om daarna verder te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Gratis aanmelden kan met code HAF924 via deze link.

Meer informatie:
Häfele
www.hafele.nl

Houtpro+
Brabanthallen – Den Bosch
Hal 6, stand 6310
1-4 november 2022

Publicatiedatum: