Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fa Quix met pensioen, opvolger bekend

Nieuwe CEO op komst voor Fedustria

Fa Quix, directeur-generaal van Fedustria, de Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie, zal over een tijdje een punt zetten achter zijn carrière. Op 1 mei 2023 zal hij het stokje volledig overdragen aan zijn opvolger, die inmiddels bekend is.


Fa Quix en zijn opvolger Karla Basselier.

Zo heeft de Raad van Bestuur van Fedustria unaniem de kandidatuur van Karla Basselier als nieuwe CEO van Fedustria goedgekeurd. Karla Basselier zal op 1 november 2022 starten en zich gedurende zes maanden samen met huidig topman Fa Quix inwerken in de dossiers, en de nodige contacten leggen, zowel met lidbedrijven als met andere belangrijke stakeholders. Dat meldt Fedustria in een persbericht.

Binnen Fedustria kan Karla Basselier rekenen op een sterk team. Adjunct-directeur-generaal Filip De Jaeger zal haar in de algemene directie blijven bijstaan.

Karla Basselier (41) woont in het Gentse en heeft in haar loopbaan verschillende functies vervuld, zowel in de privésector als in de publieke sector. Na een loopbaan bij Buitenlandse Zaken, werkte zij bijna tien jaar als Chief External and Public Affairs Officer voor de diamantsectorfederatie, AWDC. Haar aandacht ging hierbij naar innovatie, ethisch ondernemen en duurzaamheid. Tot voor kort was zij Kabinetschef Algemeen Beleid bij Vicepremier en Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne.

De Raad van Bestuur is ervan overtuigd dat Karla Basselier Fedustria nog meer op de kaart zal zetten als een impactvolle en toekomstgerichte beroepsorganisatie ten dienste van de bedrijven in de textiel-, hout- en meubelindustrie in België. De Raad van Bestuur van Fedustria wenst mevrouw Karla Basselier een succesvolle start.

Meer informatie:
Fedustria
www.fedustria.be

Publicatiedatum: