Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forbo Flooring valt in de prijzen

Forbo Flooring, marktleider in duurzame vloeroplossingen, heeft afgelopen vrijdagavond de publieksprijs voor het Lievelingsproduct 2022 gewonnen. Forbo Flooring was genomineerd in de categorie Beste Duurzame product 2022. Op de vt wonen & designbeurs werden dit jaar voor het eerst de Duurzaam Wonen Awards uitgereikt. Deze prijsuitreiking zet duurzame woonproducten in het zonnetje.


vt wonen styling: Marlies Does, Fotografie: Bart Brussee.

Duurzaam Wonen Awards
Tijdens de vt wonen & designbeurs werden dit jaar voor het eerst de Duurzaam Wonen Awards uitgereikt, een initiatief van internetplatform The Substitute. Er werden 3 prijzen uitgereikt: 2 juryprijzen voor het Beste Duurzame Merk en het Beste Duurzame Product en 1 publieksprijs voor het Lievelingsproduct 2022. Op de stemwand voor de Duurzaam Wonen Awards waren de 5 nominaties voor Beste Duurzame product te zien. Hier hebben bezoekers elke dag hun stem uitgebracht. Forbo Flooring kwam met haar Marmoleum vloer als meest geprezen door het publiek uit de bus.

Karen Mulder, marketingmanager bij Forbo Flooring, is trots op de winst: “Duurzaamheid staat bij ons erg hoog in het vaandel, het is dan ook een extra eer om de prijs voor Lievelingsproduct 2022 in ontvangst te mogen nemen en als Beste Duurzame Product van 2022 te zijn genomineerd. Dit laat zien dat we op de goede weg zijn. De verkiezing, en vooral de reacties van de bezoekers, bevestigen voor ons dat de consument steeds meer bezig is met duurzaam inrichten van hun huis en zich hierop steeds gerichter oriënteert. Een belangrijke ontwikkeling om de duurzame beweging op gang te krijgen."

Meer informatie:
Forbo Flooring
www.forbo.com

Publicatiedatum: