Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boltze is klaar voor de kerstperiode

"Of het nu gaat om etalages, entreegebieden, restaurant tafels of evenementen: met de juiste decoratie kunnen openbare ruimtes aantrekkelijk worden geënsceneerd voor elk seizoen. Het assortiment van Boltze wordt ook steeds vaker gebruikt voor de aankleding van de eigen ruimtes", aldus Boltze.Het familiebedrijf Boltze biedt zijn klanten een breed assortiment aan decoratieartikelen, die naar eigen zeggen niet alleen overtuigen door hun uiterlijk en kwaliteit, maar ook een hoge marge hebben en snel omzetten. 

Nu de kersttijd dichterbij komt, biedt Boltze zijn klanten talrijke
decoratieartikelen die direct leverbaar zijn. Daartoe behoren windlichten en lantaarns, die in een handomdraai voor sfeervolle verlichting zorgen en een gevoel van warmte en gezelligheid. Maar ook kerstslingers, kerstballen, papieren sterren en decoratiestandaards in verschillende maten zijn geschikt om openbare ruimtes en winkelruimtes, zowel binnen als buiten, in scène te zetten, net op tijd voor het kerstseizoen.

Meer informatie:
Boltze
Hermann-Drescher-Weg 15
45329 Essen, Duitsland 
www.boltze.com

Publicatiedatum: