Interieur groothandel Gert Snel Interiors blikt terug op succesvolle Treasure Hunt Event

Gert Snel Interiors heeft haar nieuwste collectie meubels en decoratie gepresenteerd tijdens de derde editie van het inspirerende Treasure Hunt Event. Tijdens het event werden de meest bijzondere items getoond in de vernieuwde showroom te Linschoten. De vier collecties die tijdens het event in de spotlight werden gezet waren Apothecary, Forest Bathing, Bohemian en Arctic Blond.

Sales manager Jasperine van Wakeren: "Gert Snel is er om haar klanten te inspireren, en met hen mee te denken. Het was fantastisch om te zien dat ontwerpers, stylistes, architecten en retailers vanuit binnen- en buitenland afkomen op het event."Apothecary – winters klassiek
De Apothecary collectie is geschikt voor de verzamelaar. Binnen deze stijl vindt je meubels en accessoires met warme kleuren en een bijzonder verhaal. "Stijl je jouw project klassiek of landelijk, items met een vintage look geven het interieur karakter en sfeer. De authenticiteit en ambachtelijkheid stralen van de items af."

Forest Bathing – back to basic
Liefde voor de natuur, daar draait het om binnen de Forest Bathing collectie. Natuurlijke en pure materialen creëren sfeer en meer rust, denk aan de onbehandelde houten tafels van Gert Snel. De kleuren groen, grijs en bruin komen veel terug in de banken, stoelen, tafels en decoratie.Bohemian – kleurrijk en volkskunst
‘One of a kind’ artikelen met elk hun eigen verhaal. "Met liefde voor stijl, kleur en uiteenlopende items ademt het creativiteit en durf. Deze stijl onderscheid zich door de traditionele, expressieve en kunstzinnige nieuwkomers van over de hele wereld", aldus Gert Snel Interiors.

Arctic Blond – zacht, subtiel en makkelijk te combineren
Last but not least, de Arctic Blond collectie. Een naturel interieur gecombineerd met zwarte details en hout voegen diepte toe aan het geheel. Deze elegante, tijdloze kleuren worden gemixt met de bijzondere eyecatchers. Wit is de basis van deze collectie en wordt gezien als de pure essentie en rust die we zoeken in ons leven. Een item dat bijvoorbeeld niet mag ontbreken is de salontafel gemaakt van mango hout, met prachtige organische vormen. Een van de bestsellers!

Meer informatie:
Gert Snel Interiors
Laan van Overvliet 5
3461 HE Linschoten
0348 419 070
info@gertsnel.nl
www.gertsnel.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.