Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decolegno en Cras Shops slaan handen ineen

Per 1 oktober 2022 kunnen Belgische verwerkers voor de aanschaf van decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf terecht bij Cras Shops. Cras Shops wordt – onder auspiciën van DecoLegno – exclusief distributeur binnen de Belgische landsgrenzen en neemt deze verantwoordelijkheid over van Witon Panel Studio.

DecoLegno focust zich met een team van ruim 40 medewerkers volledig op de Nederlandse markt en werkte voor de distributie in België sinds 2016 samen met Witon Panel Studio. Deze samenwerking is per 30 september beëindigt. Cras Shops zal de activiteiten overnemen.Patrick Leering, algemeen directeur en oprichter van DecoLegno: “In onze oriënterende gesprekken met Cras Shops zijn wij onder de indruk geraakt van de ambitie, en drang naar innovatie binnen deze organisatie. Deze passen bij DecoLegno. Cras Shops heeft een zeer groot bereik, en daarmee kunnen wij de positie van het merk Cleaf in België verstevigen en uitbreiden. De Cleaf collectie is zeer complementair aan het huidige aanbod van Cras Shops. Een win-win situatie dus. Met deze samenwerking verwachten we een mooie stap te maken in de verdere groei van Cleaf in België.”

“Er is veel vraag naar unieke, voelbare structuren en natuurgetrouwe decors. Onder de vorm van dit unieke plaatmateriaal krijgt ons interieur cliënteel toegang tot een passend en betaalbaar alternatief voor de verwerking van beton, marmer, staal, leer of textiel. Maar ook naar echt realistische houtdecors met karakter, is er een blijvend sterke interesse. Massief hout is immers niet overal de aangewezen keuze” vertelt Mathieu Vandenabeele, Category Manager Interior decorative panels bij Cras Shops.

Over DecoLegno
DecoLegno is sinds 2010 exclusief distributeur in de Benelux van het Italiaanse merk Cleaf. Met deze collectie decoratief plaatmateriaal kunnen interieurarchitecten, -ontwerpers, - bouwers en meubelmakers kwalitatieve, esthetische en duurzame interieurs en meubelconcepten ontwikkelen. Daarnaast heeft DecoLegno ook het solid surface merk Durasein® en HPL Specials in haar productportfolio. Het hoofdkantoor inclusief showroom bevindt zich in Westzaan, Noord-Holland. DecoLegno heeft tevens een showroom in Echt en vestigingen in Duiven en Veldhoven.

Over Cras Shops
Cras is een familiebedrijf met wortels die teruggaan tot 1878. Cras beschikt over een netwerk van 17 eigen houthandels, 'Cras Shops’. Die zijn er voor houtspecialisten die op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor hun project. In het assortiment vinden die klanten interieurproducten zoals parket, deuren, plafonds, decoratief plaatmateriaal, maar ook gevel- en dakproducten, isolatie, tuinhout en houtskeletbouwoplossingen. Met dit totaalaanbod wil Cras dé partner van de houtvakman zijn.

Meer informatie:
DecoLegno
www.decolegno.nl

Cras Shops
www.craswoodshops.be

Publicatiedatum: