Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spoinq houdt architectendag in samenwerking met Style26, Kvadrat en Planq

Donderdag 22 september organiseerde Spoinq een architectendag met architecten en interieurarchitecten uit Friesland en Groningen deze keer. Samen met projectinrichter Style26, Kvadrat / Febrik en Planq verzorgde ze een complete dag in Brabant.



De aftrap was bij de fabriek van Febrik in Tilburg (nu onderdeel van Kvadrat) waar ze startten met een kopje koffie met wat lekkers en een uitgebreide rondleiding door de fabriek, gespecialiseerd in gebreide meubelstoffen. De stoffen van Febrik zijn uniek en worden door beroemde ontwerpers gebruikt van o.a. Moroso en Ligne Roset. Na een lunch in het Textielmuseum te Tilburg, kon hier de tentoonstelling uitgebreid worden bekeken.



Vervolgens reden ze door naar Waspik, naar de showroom van Spoinq. In de sfeervolle, monumentale schoenfabriek waar de showroom is gevestigd was ook een presentatie van Planq, over duurzame meubelen. Ter afsluiting werd er genoten van een gezellige borrel en bbq in de zonnige tuin. "Een erg gezellige en leerzame dag samen met collega’s", besluit Spoinq.



Meer informatie:
Spoinq
www.spoinq.nl

Style26
www.style26.nl

Kvadrat
www.kvadrat.dk

Planq
www.planqproducts.com

Publicatiedatum: