Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leolux komt met twee nieuwe ontwerpen

Leolux heeft twee nieuwe ontwerpen op de markt gebracht, namelijk loungefauteuil Kudo en Tafelserie Dice. 

Kudo
Design: KaschKasch, 2022

Op een gegeven moment was er dat detail. De manier waarop het riante zitkussen verspringt ten opzichte van schaal. Toen wisten ontwerpers Florian Kallus en Sebastian Schneider van studio KaschKasch dat dit hét idee was waarop ze het ontwerp van hun eerste loungefauteuil voor Leolux moesten baseren. Het eindresultaat verenigt eenvoud met veelzijdigheid en een ontspannend zitcomfort om straks heerlijke avond bij de openhaard te spenderen. Deze nieuwe, aangename fauteuil heeft naast comfort ook zijn charmes door de keuze voor stijlvolle stoffen.

In de ontwerpen van KaschKasch zie je een duidelijke rode draad. Het Keulse duo probeert vormen te reduceren tot de puurste essentie. Maar dan wel zonder de intuïtieve bruikbaarheid én de aantrekkingskracht van een product uit het oog te verliezen. Bij Kudo zie je dat heel duidelijk terug in de schaal. Elke lijn heeft een bepaalde spanning. Ze zijn niet zo recht als je op het eerste gezicht zou denken. Zo krijgt het ontwerp diepte en ontstaat de ruimte voor een heerlijk zitcomfort.

-          Uitvoeringen: fauteuil met lage (One) of hoge rug (Two), in stof, leer of artificial leather.

-          Leverbaar zonder of met leuningen (massief eiken of leer).

-          Met ronde voer Disc (RVS, poedercoat of lak) of met vierteensvoet Pure (aluminium, poedercoat of lak).

Dice
Design: Studio Truly Truly, 2022

Maak kennis met de nieuwe, transparante tafelserie Dice van Studio Truly Truly. Het blad van 15 mm veiligheidsglas geeft je een mooie blik op het asymmetrische onderstel en geeft een speelse touch aan je interieur. Strak maar toch playful, oftewel de perfecte tafel om smaakverschillen te voorkomen. Standaard wordt het geleverd in verchroomd staal, maar je kunt ook kiezen voor een lakkleur of een poedercoating, voor ieder wat wils. Met een hoogte van 30 centimeter is Dice een lekker lage salontafel, die mooi past in bijvoorbeeld je loungehoek. Er zijn twee verschillende bladmaten; een ovaal van 140 x 80 centimeter en een ronde versie met een diameter van 100 centimeter.

-          Uitvoering: rond (diameter 100 cm) en ovaal (140 x 80 cm), hoogte: 33 cm.

-          Onderstel: standaard in verchroomd staal; optie lak of poedercoating.

Meer informatie:
Leolux
www.leolux.nl 

Publicatiedatum: