Muurmeesters heeft een collectie Art Déco Modeprints opgenomen op haar website. Stijlvolle en kleurige modeprents uit de jaren 20 van de vorige eeuw zijn te bestellen in verschillende maten, tot wel een grootte van 160 breed x 200 hoog.

De modeprents zijn heel passend bij de huidige interieur trends. Denk je bijvoorbeeld een boutique stijl interieur in en denk daar 1 van modeprents bij. De luxe Art déco stijl staat voor glamour, rijke stoffen, weelderige designs, spiegelende oppervlakten en gouden details. Nóg mooier dus als je kiest voor een Art Déco Muurmeester in een gouden lijst en fluwelen uitvoering. Fijn om te weten, er kan ook akoestisch materiaal bijbesteld worden.

Eenvoudig zoeken, bestellen en combineren Muurmeesters levert scherpe textiel- en fluweelprints welke worden gespannen in een aluminium frame in de kleuren zwart, goud en aluminium. Mooi, want daardoor is het doek ook wisselbaar. Op muurmeesters.nl kunnen meer dan 300 schilderijen worden bewonderd. Een schilderij selecteren en bestellen is heel eenvoudig. De doeken zijn in vele maten te bestellen. Een Muurmeester is te verkrijgen vanaf € 235. De levertijd is gemiddeld 8 werkdagen binnen Nederland, voor het buitenland 2 tot 3 weken.

Meer informatie:
Muurmeesters
www.muurmeersters.nl