Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Startend bedrijf Kairos voor het eerst op vt wonen&design beurs

Startend bedrijf Kairos laat weten een belangrijke stap te zetten volgende week. Ze zijn namelijk te zien op de vt wonen&design beurs, die volgende week 4 oktober van start gaat in Haarlemmermeer. Daar zal de Kairos zitbank aan het grote publiek tentoongesteld worden.



Kairos ontwerpt, produceert en verkoopt zitbanken met als doel de meubelindustrie te verduurzamen. ''Daarbij is het voor ons als oprichters belangrijk een bedrijfsstructuur op te zetten waarin de missie van Kairos gewaarborgd blijft. Momenteel zijn we in een proces om een Steward Owned bedrijf te worden. Daarbij is één van de belangrijkste kenmerken dat financiële investeringen niet gelijk staan aan strategische zeggenschap. Zo verzekeren we dat de winst van het bedrijf altijd ingezet zal worden om onze missie sneller te bereiken en voorkomen we dat Kairos ooit wordt overgekocht door een grote speler.''



Meer informatie:
Kairos
info@kairosfurniture.com 
www.kairosfurniture.com 

Publicatiedatum: