Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

STIJL dutch furniture heeft decor-update 2022 gereed

STIJL dutch furniture heeft de decor-update voor 2022 gereed. De nieuwe decors zijn sinds 22 september voor dealers beschikbaar in de configurator. "Naast een aantal kleurrijke tinten, zoals kaki en bordeaux hebben we ook een paar prachtige natuurlijke tinten toegevoegd aan ons assortiment, zoals terra en walnoot-structuur." 



"We hebben een trendpresentatie samengesteld. Hierin lees je meer over de nieuwe kleuren en kleurcombinaties die prachtig zijn om te gebruiken in een meubel. Gebruik deze ook vooral in het adviesgesprek met jouw klant", laat STIJL dutch furniture in een mailing aan klanten weten.



Toolkit
Om de online zichtbaarheid te verbeteren als STIJL-dealer, ontvingen zij reeds een toolkit met promotiemateriaal. Deze toolkit bevat enkele banners, het nieuwste beeldmateriaal, de online versie van de brochure en een basis-advertentie. Dit materiaal kan de dealer inzetten op zijn website, in zijn nieuwsbrief, op social kanalen en in folders.



Meer informatie:
STIJL dutch furniture
www.stijlfurniture.com

Publicatiedatum: