Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tom Dixon Studio maakt 's werelds enige stoel voor Vogue Thailand

De Tom Dixon Studio heeft in een bericht laten weten dat ze voor Vogue Thailand wel een heel bijzondere stoel hebben ontworpen, namelijk de S-Chair Special Edition. 

''We hebben samengewerkt met onze partner @motifartofliving en Vogue Thailand om Thailand's behoud van de lokale weefcultuur te ondersteunen en de inspiratie van Hare Majesteit Koningin Sirikit's  voort te zetten om de erfenis van lokale Thaise ambachtelijke stofweven te ondersteunen.

Het patroon van de exclusieve natuurlijke geverfde katoenen stof is ontworpen door ZKH Prinses Sirivannavari Nariratana Rajakanya, die haar streven vertegenwoordigt om lokaal ambachtelijk talent te promoten.

Via het Vogue Gala 2022 van gisteravond werd een speciale avond in Bangkok exclusieve mode- en designitems van 's werelds toonaangevende merken geveild voor Vogue Support. Alle veilingopbrengsten gaan met trots naar "Vogue Who's on Next, The Vogue Fashion Fund" om jonge en opkomende Thaise ontwerpers te verheffen.

Bron: LinkedIn

Publicatiedatum: