Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mobitec voegt twee modellen toe aan 'populaire' familie-serie

Dinsdag 20 september was de laatste dag van een reeks VAKdagen in De Woonindustrie te Nieuwegein. Tal van exposanten presenteerden er voor de professionele bezoekers nieuwe modellen, naast bestaande collecties. Zo ook het Belgische interieurmerk Mobitec.

Mobitec heeft een riante expositieruimte op de eerste verdieping van het inspiratiecentrum, dat voor deze specifieke dagen gerestyled was. De Nederlandse vertegenwoordigers, Danny van de Weerd en Pascal Peters, presenteerden tijdens de NajaarsVAKdagen twee nieuwe modellen die toegevoegd zijn aan de Lena-serie.

''De 'familie' bestaat al een paar jaar en wordt zeer goed ontvangen in de markt. Doordat thuiswerken een steeds prominentere rol inneemt en men langer gaat natafelen in de leefkeuken, was er vraag naar een royale barkruk, die tevens te gebruiken is als werkkruk. Hieruit is de Lena (hoge) barkruk uit ontstaan. Zeker ook voor in restaurants is deze kruk een meerwaarde en voor meerdere doeleinden te gebruiken.''


Links de duo zetel met rechts de nieuwe barkrukken uit de Lena serie.

Hoge stoel Lena
De eenvoudige en klassieke lijnen maken van deze stoel een vaste waarde, ongeacht het interieur dat moet worden ingericht. Zowel verkrijgbaar met een hoogte van 47, 65, maar ook nog 82 cm stelt deze Lena-stoel de interieurprofessional in staat ontwikkelingsprojecten te realiseren in eenzelfde coherente lijn. 

Deze stoel heeft:
-Metalen voetsteun
-Is personaliseerbaar
-Heeft een weelderige zitting

Lena Duo Zetel
Naast de barkruk is de Lena familie ook uitgebreid met een duo-zetel die weer functioneel is voor de lobby in hotels. Deze is ontwikkelt als vraag vanuit de project- en contractmarkt. 


Sfeerplaatje van de vaste showroom van Mobitec in DWI. 

Deze twee modellen zijn slechts een voorafje van de nieuwe producten die in het komende beursseizoen zullen worden gepresenteerd. In de komende weken zullen twee volledig nieuwe tafelprogramma's, een uitgebreid stoelenprogramma en een loungeprogramma worden gepresenteerd.

Beurzen komende maanden
In de komende 6 maanden zal Mobitec ook haar producten tonen op verschillende beurzen. ''Naast de DWI-Vakbeurs en de Möbelmeile (Duitsland), kijken we erg uit naar onze deelname aan de Orgatec in Keulen (25-29/10/2022), waar we onze ambitie om de "feel@home" sfeer in kantoren te brengen, zullen benadrukken.''

''De Meubelbeurs van Brussel (6-9/11/2022) en de IMM Keulen (4-7/06/2023) zijn de plaatsen bij uitstek om Mobitec te leren kennen en de nieuwe collecties te ontdekken. Zoals gewoonlijk hebben we enkele verrassingen in petto.''

Meer informatie:
Mobitec
Vertegenwoordigers Nederland:
Pascal Peters - pascal.peters@mobitec.be 
Danny van de Weerd - danny.vandeweerd@mobitec.be 
www.mobitec.be