Eén van de trends is dat de trap tegenwoordig letterlijk en figuurlijk gezien mag worden. Of het nu om een opvallend design gaat of door middel van extra verlichting. Het vernieuwen van decoren en de ontwikkeling van nieuwe toepassingen is bij PPC (Plinten en Profielen Centrale) een doorlopend proces. Daarom komt PPC met een update van het traprenovatie label MexForm. Deze heeft een vijftal nieuwe decoren aan het assortiment toegevoegd die aansluiten bij de huidige woontrends.

Geïnspireerd door Italië
MexForm heeft bij deze update de decoren laten inspireren door Italië. De namen hebben namelijk allemaal een Italiaanse tongval. Je moet hierbij denken aan: Vesuvius Zwart Houtnerf, Giaveno Warm Noten, Bussoleno Eik Grijs, Monticiano Eik Natuur en Urbino kasteel Eik Antriciet. Alle nieuwe decoren hebben een warme huiselijke uitstraling met een voelbare structuur. Ook worden de MexForm decoren gekenmerkt door een luxe uitstraling met een prachtige nerf. Dat maakt ze levendig en authentiek. Daarnaast zijn de L-kappen, U-kappen, stootborden en hoeklatten 22/22 ook verkrijgbaar in het zwart, waardoor de zijkanten nu ook volledig in deze tren kleur zijn af te werken. Net als bij de andere 12 decoren zijn deze traptreden voorzien van een strakke rechte neus en maak je de trap helemaal af met de MexForm trapverlichting en bijpassende trapleuning. Door de combinatie van diverse stijlcomponenten ontstaat er een nieuwe eigen stijl op de trap.

Bestaande trappen zijn te moderniseren met complete renovatietreden. Hiermee sluit de trap aan op de vloer en zorgt voor een basis, passend bij ieder interieur. MexForm heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van traprenovatie. Ze bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden voor een professionele totaalrenovatie.

Bestel een complete trap
PPC introduceert daarnaast de nieuwe traprenovatie besteltool. In deze besteltool kan men kiezen uit drie merken traprenovatie: Mexform, Trenovo en Natural Wood. Van elk merk staan alle producten bij elkaar in deze makkelijke traprenovatie besteltool.

Meer informatie:
MexForm - PPC
www.plintenenprofielencentrale.nl