Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HUBO sluit jubileumjaar af met spetterend feest

Afgelopen jaar heeft Hubo het 55-jarig jubileum gevierd, in eerste instantie vooral met acties voor de klant. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de Hubo-ondernemers met hun medewerkers, sponsoren en leveranciers. Tijdens een grandioze feestavond met optredens van onder andere Xander de Buisonjé, Wolter Kroes en Flemming ging het dak er af. Met ruim 1200 feestgangers werd er een toost uitgebracht op het jubileum.



Hubo timmert de afgelopen jaren met een nieuwe strategie en huisstijl flink aan de weg. Naast het traditionele DHZ-assortiment ontzorgt Hubo klanten met klussen als deuren, kasten, zonwering en horren op maat. “De kracht van onze organisatie zit hem in de combinatie van gedreven passie van zowel onze medewerkers en de lokale ondernemers en hun teams. Zonder deze wisselwerking kun je in deze uiterst competitieve branche niet winnen. Daar zijn we supertrots op en deze avond hebben we gezien dat we niet alleen goed kunnen samenwerken maar zeker ook samen feest vieren", aldus algemeen directeur Gertjo Janssen.
"Bij deze willen we ook alle leveranciers die dit jubileumjaar mede een succes hebben gemaakt nogmaals danken voor hun bijdrage."



Meer informatie:
HUBO
www.hubo.nl  

Publicatiedatum: