Veel belangstelling voor COREtec Floors op Architect@Work Rotterdam

Volgens Stijn Windels van COREtec® was er op Architect@Work veel belangstelling voor de producten van de vloerenleverancier. "Op deze beurs komen vakmensen uit de architectuur en projectwereld samen", vertelt de Marketing & Product Director. "Iedere keer wanneer we aan een van deze mensen onze producten uitleggen zijn ze enthousiast. Voor velen van hen is het nog steeds iets ongekend, maar stuk voor stuk zien ze wel hoe dit een oplossing naar de toekomst toe is. Voor ons is het de ideale gelegenheid om ons verder gekend te maken en ook zelf op de hoogte te blijven van de noviteiten in deze wereld", aldus Windels.

"Ons COREtec Stone-product is uniek met zijn minerale kern en extreem sterke toplaag. Anders dan een gekende keramische tegel, dit vooral vanwege het gemak van zijn zwevende installatie bovenop bestaande vloeren. De unieke decoren zorgen ervoor dat onze producten niet meer te onderscheiden zijn van keramische tegels", is hij van mening.

"Net zoals de vorige A@W-edities zijn we ervan overtuigd dat we de architecten en projectontwikkelaars enthousiast gemaakt hebben met onze noviteiten en hen een duurzame oplossing op vloerenvlak kunnen aanbieden."

Op naar de volgende beurs: VT Wonen & Designbeurs in de nieuwe locatie in Vijfhuizen, waar COREtec eveneens de nieuwste collecties toont.

Meer informatie:
COREtec Floors
www.coretecfloors.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven