Marie-Gon, businesscoach voor interieurontwerpers, startte onlangs het online platform voor interieurontwerpers INSIDE voor support, inspiratie én connectie. En dat laatste is meteen de link naar leveranciers en merken. "Er is een mooi podium op het platform om (vooralsnog gratis) een korte video te plaatsen waarin je jezelf kunt voorstellen als merk, kunt uitleggen hóe je graag met ontwerpers samen werkt en waarin je je onderscheid in de markt", legt Marie-Gon uit.


Marie-Gon, businesscoach voor interieurontwerpers.

Inmiddels is INSIDE zo'n twee maanden online en maken verschillende branchegenoten gebruik van het platform. De eerste reacties druppelen binnen én deze zijn lyrisch. "Inside is voor mij dé perfecte plek om met mijn collega’s te sparren", aldus Nathali Meurs-Pas.

Berber Govaars Woonproducties: "Wat fijn, zo’n enorme vraagbaak op de achtergrond. Marie-Gon maar ook de community vol collega’s, zijn gul met waardevol advies. Alleen het idee al, dat ik ergens terecht kan als ik vast zou lopen in een interieur ontwerp, is prettig geruststellend!”

Ook Christel Roelofs is enthousiast: "Ik heb ervaren dat het Inside platform een verbinding is waar veel ontwerpers behoefte aan hebben. Expertise delen en elkaar kunnen helpen, helpt je echt verder vooruit."

Het plaatsen van een korte video waarin je jezelf kunt voorstellen als merk is volgens Marie-Gon 'een
unieke kans om op een laagdrempelige manier met interieurontwerpers samen te werken'.

Stuur een mail naar arja@marie-gon.com en ontvang een korte, heldere briefing, hoe je deze video, die je simpelweg met je smartphone maakt, het beste kunt aanleveren. De video krijgt een mooie plek en wordt ondertiteld.

Meer informatie:
INSIDE
www.marie-gon.com