Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bart Bockweg blikt terug op huisshow van I-Catchers:

'Winkeliers zijn verplicht te weten wat er te koop is, ook zonder iets aan te schaffen is men welkom'

Afgelopen dinsdag, 13 september was de laatste dag van de I-Catchers' huisshow. Tegelijkertijd met Meubelhart Beusichem werden de nieuwe collecties, onder het genot van hapjes en drankjes, gepresenteerd in de showroom te Buurmalsen. Zo konden bezoekers onder andere een compleet nieuw woonprogramma bewonderen, bestaand uit verschillende soorten tafels, tv-dressoirs, vitrinekasten, en salontafels. Mede-eigenaar Bart Bockweg blikt met een tevreden gevoel terug op het vierdaagse event.

“Wij krijgen enorm veel energie van de dolenthousiaste reacties van onze bezoekers. Iedere klant die onze showroom voor het eerst bezoekt is overdonderd van de producten en de presentatie, wij worden door dit enthousiasme enorm gevoed. De waardering geeft ons energie! Het is geweldig om te weten dat we op het goede spoor zitten en onze collecties in de smaak vallen. Wat wij zo leuk vinden is dat iedere klant die onze showroom voor het eerst bezoekt dolenthousiast is over onze collecties en de presentatie er van."



Beurs- en showroombezoeken
"Wij hebben prima dagen gehad en mogen zeker niet klagen", legt Bart uit. "Wel was er minder aanloop dan we hadden gehoopt. Datzelfde geldt voor de beurzen in Beusichem en Nieuwegein.”

Tegelijk constateert Bart iets wat hij jammer vindt: “Nu de omzetten in de winkels minder worden, is de drempel groter geworden voor winkeliers om een beurs of huisshow te bezoeken. Dat vinden we jammer, want ik wil graag dat men weet dat je bij I-catchers altijd welkom bent. Of je nu iets koopt of niet. Dat maakt helemaal niets uit."



Op de hoogte blijven
Bovendien vindt Bart dat winkeliers het aan zichzelf verplicht zijn om te weten wat er nieuw ontwikkeld is en waar dat te verkrijgen is. "Helemaal na de afgelopen corona-jaren, waarin veel bedrijven minder hebben kunnen ontwikkelen door de reisrestricties. Deze zijn inmiddels al weer even verdwenen dus zijn er vele nieuwe ontwikkelingen te zien."



Resultaten van harde werk
Bij I-Catchers laten ze graag de resultaten zien van het harde werken: de nieuw ontwikkelde collecties. "Dit doen wij het liefst in een leuke ontspannen setting en willen er een echt feestje van maken, waar we voor een lekker hapje en een drankje zorgen. Dat kunnen we alleen goed organiseren wanneer we een beetje weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het is tijd dat meubels weer sexy worden en dat mag best gevierd worden!”



Niet bezwaard voelen
Tenslotte wil Bart benadrukken dat ze bij I-Catchers niet stilzitten en ook de komende tijd bezig zullen zijn met het ontwikkelen van vele nieuwe producten. Deze zullen in november, tijdens Meubelbeurs Brussel, gelanceerd worden. "Men is altijd van harte welkom om onze laatste nieuwe collecties te komen bekijken en men hoeft zich helemaal niet bezwaard te voelen als men niets koopt."



Meer informatie:
I-Catchers
Haagse Uitweg 1a
4197RC Buurmalsen
020 261 00 06
info@i-catchers.eu
www.i-catchers.eu