Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe ad-interim secretaris BNS Crisp

Vanaf gisteren, 14 september neemt Lotte Nijkamp de taak van ad-interim secretaris op zich binnen het bestuur van BNS Crisp. Hiermee vervult zij de functie die is vrijgekomen na het vertrek van Inge Schuller eerder dit jaar. Lotte zal de standaard secretaristaken op zich nemen en heeft daarnaast een focus op (online) communicatie en gaat samen met de rest van het bestuur kijken hoe BNS Crisp nu en in de toekomst het platform voor de Nederlandse Stylist blijft.


Lotte Nijkamp.

Ad-Interim
Omdat BNS Crisp een vereniging is moeten de leden stemmen voor het aantreden van een nieuw bestuurslid. Lotte start daarom als ad-interim tot het moment dat zij officieel verkozen wordt. We zullen in de eerste maanden van 2023 een speciale ledenvergadering organiseren, waarin de stemming plaats zal vinden. Daarnaast zullen we tijdens dit ALV ook onze blik op de toekomst voor BNS Crisp en het vakgebied met onze leden delen.

Meer over Lotte
Lotte is sinds 2016 werkzaam als zelfstandig interieurontwerper en al enkele jaren lid van BNS Crisp, waar ze onder andere het afgelopen jaar de rol van Tafelhoofd voor de regio Zuid-Holland op zich heeft genomen. Lotte heeft, voordat ze de overstap maakte naar interieur, jarenlang als communicatieadviseur gewerkt voor verschillende organisaties. Hierdoor brengt ze een gedegen kennis en ervaring mee die voor de rol van secretaris met focus op (online) communicatie zeer waardevol is. We hopen dan ook samen met Lotte om BNS Crisp verder te professionaliseren en stappen te zetten zodat we ook in de toekomst hét platform voor de Nederlandse stylist zijn en blijven.

Naast dat Lotte werkzaam is in haar eigen bedrijf en zich inzet voor BNS Crisp kun je haar ook tegenkomen bij onze partner de Rebellenclub waar ze twee dagen per week haar creativiteit inzet. In haar vrije tijd houdt Lotte van gezelligheid met een hapje en drankje binnen handbereik, gaat ze met frisse tegenzin naar de sportschool voor een lesje boksen of gaat ze op pad om zich te laten inspireren, bijvoorbeeld in leuke steden en mooie musea.

“Ik heb veel zin om mijn enthousiasme en ervaring in te zetten voor BNS Crisp. De afgelopen jaren heb ik mogen ervaren hoe fijn het is onderdeel te zijn van dit netwerk. Als ‘eenpitter’ is het fijn om het gevoel te hebben dat er een heel team van collega’s achter je staat. Mensen waar je terecht kunt met vragen, waar je mee kunt sparren, die je kunt inspireren en waarmee je gezellig samen evenementen kunt bezoeken. In de komende jaren hoop ik te kunnen bijdragen aan dit gevoel en samen met een mooi team de vereniging verder te ontwikkelen”, aldus Lotte.

Over BNS Crisp
BNS Crisp is dé brancheorganisatie voor de Nederlandse stylist in de domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: