Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Speciaal voor GLUE Amsterdam

Ruud van Oosterhout design brengt ode aan ambacht van ontwerpers en hun makers

Interieurontwerp praktijk van rvo design liet op GLUE Amsterdam een ode zien aan het ambacht van ontwerpers en hun makers. Ook heeft Ruud van Oosterhout recent een eigen collectie keramiek en tapijten ontwikkelt in samenwerking met Gaya Ceremic en Van Caster. 

Helemaal nieuw is een collectie woontextiel in samenwerking met orange or red designer Marieke van Heck.ruud van oosterhout design _ studio en showroom
Begin 2020 verhuisde Ruud van Oosterhout met zijn designteam naar een monumentaal pand op de hoek Stadhouderskade – Jan Luijkenstraat, direct naast het Rijksmuseum en haar beeldentuin. Laat deze beeldschone locatie van de hand van Eduard Cuypers – leerling en neef van Pierre Cuypers, de architect van het Rijksmuseum – geen drempel zijn. Achter het elegante tuinhek en de statige entree bevinden zich de open en lichte ruimtes van de ontwerpstudio en de showroom met voornamelijk eigen designs, en met wisselende, door Ruud van Oosterhout persoonlijk gecureerde ontmoetingen tussen kunst en design. 

Tijdens GLUE Amsterdam werd het werk van de interieurdesignstudio uitgelicht met een impressie van het minutieuze ontwerpproces en de weelde aan details en materialen die daarbij de revue passeren. 

Meer informatie:
ruud van oosterhout design
Stadhouderskade 42
1071 ZD Amsterdam
Telefoon + 31 20 689 86 30
www.rvodesign.com 

Publicatiedatum: