Bedrijf brengt terrastafel op de markt 'die nooit meer wiebelt'

Het is een grote irritatie voor veel terrasgangers; een wiebelende terrastafel tijdens het dineren of het borrelen. Met een bierviltje onder de tafelpoot lost de bediening het herhaaldelijk op, maar alsnog staat de tafel verre van recht. Dankzij de innovatieve Smart Level Table van het Nederlandse bedrijf Smart Level behoort deze ergernis bij het bezoeken van een café of restaurant tot het verleden! Het internationaal gepatenteerde wiebelvrije onderstel staat in enkele seconden volledig recht.

Verstellen zonder motor
Na jaren van ontwerpen en testen heeft Smart Level een gepatenteerd onderstel ontwikkeld dat zich recht zet op hellende ondergronden met slechts een enkele handbeweging. Er komen geen
elektrische of pneumatische delen aan te pas en de tafel bevat geen zware motor, in tegenstelling tot andere verstelbare tafels. Het onderstel is zeer gemakkelijk in hoogte te verstellen van 72 tot 108cm.
Hierdoor heb je een wiebelvrije zit- en statafel in één voor ontbijt, lunch, diner en borrel.

“Deze nieuwe tafel combineert drie nieuwe kansen voor de horeca. Je biertje staat altijd recht ongeacht de ondergrond; gasten kunnen nu écht ongestoord genieten zonder zich te irriteren aan een wiebelende tafel. Door de verstelbare hoogte van het onderstel neemt de toegankelijkheid voor mindervaliden zoals rolstoelgebruikers enorm toe. Daarnaast is de tafel vederlicht waardoor een medewerker binnen no-time zelfstandig het terras op kan bouwen zonder rugklachten. De oplossing voor de sector met het grootste personeelstekort” aldus eigenaar Mario van der Vleuten van Smart Level Table.

Optimaal toegankelijk voor mindervaliden
Voor ruim 2,5 miljoen Nederlanders met een beperking is een bezoek aan een horecagelegenheid vaak nog lastig. Door de vergrijzing groeit deze groep mensen jaarlijks. De Smart Level Table kan perfect op hoogte worden afgesteld voor rolstoelen andere zorg hulpmiddelen. Hierdoor neemt de toegankelijkheid van een openbare locatie zoals restaurant, café of sportkantine voor mindervaliden (15% van de bevolking) enorm toe. Deze tafel kan direct de leefbaarheid in bijvoorbeeld verpleeghuizen of seniorencomplexen bevorderen.

Winnen in de strijd om personeel
Horecabedrijven zijn dagelijks druk met het op- en afbouwen van hun terras. Dit kan vermoeiend zijn voor horecapersoneel dat vaak al lange dagen maakt in verband met gaten in het dienstrooster. Door
het compacte lichtgewicht onderstel van slechts 9 kilo kan het terras razendsnel worden op- en afgebouwd zonder dat medewerkers afhaken door vermoeidheid of blessures. Dankzij de verstelbare hoogte kan men van de zittafels in no time sta tafels maken. Dit bespaart opslagruimte en het kost geen extra tijd van het personeel. Zij hoeven het terrasmeubilair niet langer om te ruilen voor de klassieke hangtafels.

Meer informatie:
Smart Level Table
info@smartleveltable.com
www.smartleveltable.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.