Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het nieuwe Antoniolupi project

Een cactus gestileerd als een kleerhanger

Veelzijdig, flexibel, groen. De nieuwe Cactus hanger ontworpen door Brian Sironi voor antoniolupi is geïnspireerd door de woestijnplant. Cactus roept zijn verschijning op een geometrische en essentiële manier op.Net als de beroemde plant met doornen, rijst de hanger van antoniolupi omhoog met een dunne en stevige steel, onderbroken door uitsteeksels. Om de verticaliteit van de cactus te herstellen, gebruikte Brian Sironi een geverfde stalen buis. De uitsteeksels zijn daarentegen gereproduceerd met haken die op verschillende hoogtes aan de buis zijn gelast. Een interpretatie die een gestileerd beeld van de cactus oplevert, volgens de minimale stijl van antoniolupi.

Niet alleen een natuurlijke inspiratie. Het project van Brian Sironi beantwoordt een andere essentiële vraag van het hedendaagse leven: de behoefte aan flexibiliteit. In huizen met steeds vloeiender grenzen wordt het een noodzaak om te kunnen rekenen op veelzijdig en veranderlijk meubilair. Een noodzaak die Cactus hanger interpreteert met eenvoud en elegantie.

Opgevat als een flexibel object, kan Cactus in elke kamer van het huis worden geplaatst: van de badkamer tot de slaapkamer, van de woonkamer tot de keuken. Een vriendelijke aanwezigheid die zich aanbiedt om handdoeken en badjassen op te hangen, maar ook verschillende voorwerpen onmiddellijk beschikbaar maakt voor gebruik.

Een flexibiliteit die wordt geaccentueerd door de afwezigheid van enige vorm van boren of bouwkundige ingrepen. Dankzij een geïntegreerd verstelsysteem kan Cactus op een stabiele en veilige manier van vloer tot plafond worden bevestigd.

Cactus is verkrijgbaar met mat wit gelakte stalen buis of in alle kleuren van het antoniolupi assortiment. Onder de verschillende kleurencombinaties, is er de mogelijkheid om de hanger met een centrale body geschilderd in Forest Green en mat zwarte terminal extensies. Om echt de geur van de woestijn thuis te voelen.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: