Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Visual Merchandiser en stylist Elke Bonnee deelt sneakpreview

Op InCoDa’s eerste interieurfestival wordt een trendpresentatie gepresenteerd door stylist Elke Bonne, businesscoach voor de interieurprofessional Marie-Gon met de trends van 2023 van brancheorganisatie INretail. Het festival is een combinatie van een inspirerende presentatie van het Hout- en MuebileringsCollege, masterclasses, het tonen van nieuwe producten en festival hapjes. Het vindt plaats op de bovenverdieping van de Evenementenhal: Next Level.

Het Festival wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende exposanten die hun nieuwste producten tonen. Dit zijn Akzo Nobel (met de merken Sikkens, Flexa, Cetabever, Hammerite en Alabastine), ARTE HOOKEDONWALLS, B&C Raamdecoratie, decoloop® – WoonTotaal, Eijffinger, Masureel, Moduleo, Rasch, Vadain en Vyva Fabrics.

Elke Bonnee deelt het volgende “Als visual merchandiser, stylist en designer heb ik jarenlang bijgedragen aan het inrichten en uitrollen van winkelconcepten en het ontwerpen van mode voor verschillende modeketens in de Retail. Sinds begin 2020 als zelfstandig ondernemer op het gebied van interieur ontwerp voor bedrijven en particulieren én visual merchandising. Heb al hele leuke projecten mogen afronden. Heel divers waarbij ieder project z’n eigen specifieke aanpak heeft.''

Bonnee vindt het een eer om gevraagd te zijn voor de InCoDa  Trendpresentatie te gaan stylen. Samen met het team van Easyfairs en Marie-Gon zijn ze druk bezig om de trends voor 2023 op een mooie manier vorm te geven. Deze zijn tijdens de InCoDa beurs te bezichtigen op het Trendplein.

Meer informatie en tickets:
Interieur Collectie Dagen
www.interieurcollectiedagen.nl

Publicatiedatum: