Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaelo biedt geïntegreerde wijnkoeloplossing

Kaelo biedt een geïntegreerde wijnkoeloplossing. Ze maken hiervoor  gebruik van een gepatenteerd droogkoelsysteem. Zo wordt de fles niet nat en blijft de wijnfles droog.

Naast het koelhouden van een wijnfles is de Kaelo ook te gebruiken voor een karaf water, frisdrank of elke andere fles. De Kaelo wijnkoeler is in elk vlak oppervlak in te bouwen. Hij kan worden ingebouwd in een keukenblad, bar of elke denkbare plek. Ook professioneel is Kaelo in te zetten, denk aan een restaurant, bar, vergaderlocatie of ontvangstruimte.

De fles wordt door Kaelo twee uur lang op de gewenste temperatuur gehouden. Naast de standaardkoelsetting heeft het nieuwste model een functie om rode wijn op temperatuur te houden en een boostfunctie om snel een fles met 4 graden te koelen.

Kaelo is ontworpen om in te bouwen; het enige wat je ziet is de ring aan de bovenkant. Deze zogenoemde 'crown' kan worden geleverd in verschillende kleuren. De ‘crown’ is de stijlvolle manier om de koeler in- en uit te schakelen, de verlichting van de Kaelo te bedienen en de temperatuur te reguleren. De geïntegreerde ledverlichting van de Kaelo is te veranderen in 27 kleuren. 

Kaelo is verkrijgbaar bij de luxe keukenspeciaalzaken, interieurdesigners en binnenhuisarchitecten.

Meer informatie:
Kaelo - DeNardi B.V.
www.kaelo.nl 

Publicatiedatum: