Kaelo biedt een geïntegreerde wijnkoeloplossing. Ze maken hiervoor  gebruik van een gepatenteerd droogkoelsysteem. Zo wordt de fles niet nat en blijft de wijnfles droog.

Naast het koelhouden van een wijnfles is de Kaelo ook te gebruiken voor een karaf water, frisdrank of elke andere fles. De Kaelo wijnkoeler is in elk vlak oppervlak in te bouwen. Hij kan worden ingebouwd in een keukenblad, bar of elke denkbare plek. Ook professioneel is Kaelo in te zetten, denk aan een restaurant, bar, vergaderlocatie of ontvangstruimte.

De fles wordt door Kaelo twee uur lang op de gewenste temperatuur gehouden. Naast de standaardkoelsetting heeft het nieuwste model een functie om rode wijn op temperatuur te houden en een boostfunctie om snel een fles met 4 graden te koelen.

Kaelo is ontworpen om in te bouwen; het enige wat je ziet is de ring aan de bovenkant. Deze zogenoemde 'crown' kan worden geleverd in verschillende kleuren. De ‘crown’ is de stijlvolle manier om de koeler in- en uit te schakelen, de verlichting van de Kaelo te bedienen en de temperatuur te reguleren. De geïntegreerde ledverlichting van de Kaelo is te veranderen in 27 kleuren. 

Kaelo is verkrijgbaar bij de luxe keukenspeciaalzaken, interieurdesigners en binnenhuisarchitecten.

Meer informatie:
Kaelo - DeNardi B.V.
www.kaelo.nl