Collecties van Varam, Agpol, Sofa Industries, Meblomark en Beatris

JR Collections is klaar voor de VAKdagen

JR Collections heeft de showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein klaar voor de komende VAKdagen. Het in Nijkerk gevestigde internationale meubelagenturenbedrijf toont onder meer model Quatro van Agpol."Dat is een modulair programma van Agpol", laat Jaap Rebel weten. "Dat betekent dat de retailer met zijn consument een eigen zitmeubel kan samenstellen."


Op deze foto is te zien de aantallen elementen die gemaakt worden

"Ook de keuze welke meubelstof de consument wil hebben in overleg met de retailer is eindeloos. We leveren alle meubelstoffen van alle meubelstoffen toeleveranciers, zoals die van Textaafoam, Leotex, Keijmer etc."

Elke order wordt pas geproduceerd nadat de retailer de bestelling heeft geplaatst. "Dus productie per commissieorder", aldus Jaap, die vijf merken in zijn portefeuille heeft. Te zien zijn totale zitmeubelcollecties op bijna 900 meter showroom van de merken Varam, Agpol, Sofa Industries, Meblomark en Beatris Collection."

De VAKdagen vinden plaats op 11, 12, 13 & 19 en 20 september.  JR Collections is te vinden in stand B215 en B211 in De Woonindustrie te Nieuwegein. 

Meer informatie:
JR Collections by Jaap Rebel
info@jrcollections.nl 
www.jrcollections.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven