Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Financiële topman Bed Bath & Beyond overleden 'na mysterieuze val uit wolkenkrabber'

De financiële topman van de Amerikaanse keten Bed Bath & Beyond, Gustavo Arnal, is door onbekende oorzaak vorige week vrijdag (2 september) overleden. Dat meldt de Telegraaf.

De keten maakte het nieuws vorige week zelf bekend en zegt 'diep bedroefd' te zijn over het overlijden. De precieze oorzaak is de politie nog aan het onderzoeken. HLN meldde gisteren (4 september) dat de topman uit het raam van een wolkenkrabber in New York is gevallen. De NYPost schrijft dat hij zelf uit het raam is gesprongen. 

In twee weken tijd verdampte er 62% van de beurswaarde van Bed Bath & Beyond. Oorzaak hiervan is volgens de Telegraaf nadat GameStop voorzitter en grootaandeelhouder Ryan Cohan eerder in augustus bekendmaakte een groot deel van zijn aandelen in het bedrijf te willen verkopen. Na deze bekendmaking werd Arnal aangeklaagd door enkele ontevreden aandeelhouders die hem beschuldigd zouden hebben van fraude met aandelen bij de Amerikaanse keten. 

Gustavo Arnal werd in mei 2020 ingehuurd door Bed Bath & Beyond en kreeg de eer om de in New Jersey gevestigde winkelgigant door het ergste van de COVID-19-pandemie te helpen, zei het bedrijf zondag in een verklaring.

De exec kwam aan boord als Chief Financial Officer en Executive Vice President na "een vooraanstaande wereldwijde carrière in de financiële wereld", waaronder het werken bij verschillende andere bekende bedrijven", verklaarde het bedrijf zondag.

Arnal kwam van cosmeticabedrijf Avon, waar hij vanaf het voorjaar van 2019 ook werd benoemd tot Executive Vice President en CFO, volgens de Cincinnati Business Courier. Daarvoor was hij bij Walgreens Boots Alliance werkzaam als senior vice-president en CFO van internationale divisies en wereldwijde functies, zei de Business Courier.

Publicatiedatum: