Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw onderkomen voor 40 collega's van Unilin Flooring Nederland

"Het is zover, wij gaan verhuizen met ons hoofdkantoor, na bijna 35 jaar aan de oevers van de Nieuwe Maas te Rotterdam te hebben gezeten, gaan we begin november 2022 verhuizen naar de Wilhelminatoren op de Kop van Zuid te Rotterdam met een fantastisch uitzicht op de Erasmusbrug." Dat meldt Danny Englebert, General Manager van Unilin Flooring Nederland.



"Vanuit de nieuwe locatie gaan we drie divisies aansturen, premium brands (o.a Quick Step), partner brands (private label producten op het gebied van laminaat en PVC) en als 3e divisie Koninklijke Peitsman, de groothandel voor de woninginrichting, projectinrichting en parketteur.

Op ons hoofdkantoor komen meer dan 40 collega’s te werken. Hele mooie nieuwe stap voor ons, we moeten helaas nog even wachten, momenteel zijn we onze verdieping aan het verbouwen, zodat we begin november kunnen verhuizen", aldus Englebert op LinkedIn.

Meer informatie:
Unilin
www.unilin.com

Publicatiedatum: