Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trendteam lanceert Emile in Beusichem

Tijdens Meubelbeurs Beusichem, die vandaag (5 september) van start is gegaan, presenteert Trendteam haar nieuwste collectie. Zo wordt op 5, 6, 12 en 13 september het programma Emile onder de aandacht gebracht bij de bezoekers. De kersverse producten van het Duitse meubelbedrijf worden gelanceerd in twee verschillende kleuren op de vakbeurs.



Het verhaal van Trendteam begon allemaal met vier vrienden en één gemeenschappelijke visie op stijlvol wonen voor een eerlijke prijs. Het was 2011 toen ze een plausibel concept bedachten en trendteam GmbH & Co. KG oprichtten in Steinheim, Noordrijn-Westfalen. Al snel presenteerde het bedrijf de meubels voor de segmenten Young Living en Dining Rooms op de eerste shows. 



Programma Emile is tijdens Meubelbeurs Beusichem te bezichtigen. Op 5, 6, 12 en 13 september kunnen bezoekers de permanente showroom van Trendteam komen bezoeken.

Meer informatie:
Trendteam
www.trendteam.eu

Publicatiedatum: