Duravit lanceert eerste recyclebare douchebak

Met Sustano presenteert Duravit de eerste recyclebare douchebak uit DuraSolid Nature. Naast het vlakke en randloze design voor inbouw in de vloer, biedt het douchebakprogramma een breed scala aan afmetingen met de vlak geïntegreerde afvoerafdekking. Het assortiment maakt ook indruk met een aantrekkelijke instapprijs en zes kleuren voor creatieve en individuele badkamerinrichting, vooral voor renovaties.

DuraSolid Nature: het nieuwe duurzaam gegoten mineraal materiaal
Bij Sustano wordt het nieuw ontwikkelde materiaal van de toekomst, DuraSolid Nature, voor het eerst in de badkamer toegepast. Het eerste recyclebare gegoten minerale materiaal combineert uitstekende eigenschappen zoals een laag gewicht, gemakkelijke aanpasbaarheid en op maat gesneden op de bouwplaats, robuustheid, gemakkelijke reiniging, aangename haptiek, UV-bestendigheid en antislip-eigenschappen op matte oppervlakken.Eenvoudige installatie, ideaal voor renovaties
Bij het installeren van douchebakken telt elke millimeter. De zelfdragende Sustano douchebakken met hun extreem lage inbouwhoogte van slechts 30 mm maken een vlakke inbouw mogelijk, zelfs bij renovaties met een lage vloeropbouw. Als alternatief kunnen ze over elkaar heen of half ingebracht worden gemonteerd. Bovendien biedt Sustano een ongekende mate van flexibiliteit: indien gewenst kunnen de douchebakken aan elke kant met 100 mm worden ingekort en ter plaatse individueel worden aangepast. Het lage gewicht vereenvoudigt het hanteren op de bouwplaats. Zo kan de Sustano douchebak bijvoorbeeld door één persoon worden geïnstalleerd.

Robuust, onderhoudsvriendelijk en elegant
Sustano douchebakken van DuraSolid Nature hebben een hoge oppervlaktehardheid en dichtheid en zijn daardoor relatief ongevoelig voor beschadigingen en vuil. Een zachte doek in combinatie met warm water of een gewone huishoudreiniger is voldoende om het oppervlak te reinigen. Het niet-poreuze oppervlak zorgt voor een elegante afwerking en een aangenaam warm, vriendelijk huidgevoel. Bij matte kleuren ziet het oppervlak er fluweelzacht uit, bij glanzende kleuren eerder glad. De vlakke, eenvoudig te reinigen afvoerafdekking met roosterstructuur in dezelfde kleur als de douchebak wordt zowel visueel als haptisch onopvallend in de douchebak verzonken. Het deksel is optioneel ook verkrijgbaar in RVS.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven