Compleet met nieuwe producten en nieuwe kleuren

Salon van Hotel Arena omgetoverd tot inspirerende Jean Prouvé omgeving

Tijdens GLUE Amsterdam, van 15 t/m 17 september, zal de Salon van Hotel Arena helemaal worden omgetoverd tot een inspirerende Jean Prouvé omgeving compleet met nieuwe producten en nieuwe kleuren.
 
"Speciaal voor onze partners & relaties organiseren wij tijdens GLUE een 'Prouvé Talk' (Engelstalig) over het leven en werk van Jean Prouvé. Jean Prouvé expert Stine Liv Buur neemt je mee in het leven, de achtergrond, visie en design esthetiek van deze bijzondere Franse ontwerper", aldus Vitra.Stine Liv Buur is een architectuur professional met een Doctor of Philosophy (PhD) gericht op luxe en meubeltraditie. Als auteur en design onderzoeker heeft Stine bijgedragen aan verschillende boekpublicaties, artikelen en tentoonstellingen, met een speciale focus op Jean Prouvé, Charles & Ray Eames, Verner Panton, en Alexander Girard.

Stine werkt sinds 2013 bij Vitra en is als Design Manager Classics verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Vitra classics-collectie en de samenwerking met de ontwerpersfamilies, zoals de dochter van Jean Prouvé, Catherine Prouvé. Rekening houdend met verschillende agenda's bieden we de Talk aan met een Apéro op donderdagmiddag of vrijdagochtend met een petit dejeuner.

  • Donderdagmiddag 15 september (16.00 - 19.00)
    l' Apéro met Prouvé Talk.
  • Vrijdagochtend 16 september (09.15 - 11.00)
    Ontbijtsessie met Prouvé Talk.

Aanmelden kan via deze link. 

Meer informatie:
Vitra
www.vitra.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven